Ressam Berna Erkün’ün "Uçsuz Çizgi” serisi, Mine Sanat Galerisi organizasyonu ile 28 Kasım 2011-26 Şubat 2012 tarihleri arasında Neolife Tıp Merkezi salonlarında sergilenecek.
Mine Sanat Galerisi www.minesanat.com (0 536 553 50 66)
Modern dünyanın kendi üzerinde kurduğu ve resimlerine yansıyan çalışmalarında, hâkim olduğu dil ve hayata karşı duruşunu ifade eden Ressam Berna Erkün, “yaşadığımız dünyanın doğallığını yok ediyor olmamız benim işlerimin çıkış noktasıdır” diyor. Çizgiler ve renkler, dokuların birlikteliği ile eşleşmiş resimleri sergiye tanıklık edecek. Berna Erkün, farklılığı belli noktalarda buluşturarak oluşan eserlerinde, algılanan imzası ile sonlandırıyor çalışmalarını. Duvar dışında başka bir yerde de yaşamını sürdürebilecek bir resimde, buluşma olanağı veriyor. İzleyene bir bakma biçimi tarif etmeden, göz alıcı uyarlaması ile sanatın içinde olan sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.
Ressam Berna Erkün’ün katılmış olduğu pek çok karma serginin yanı sıra; Aile Oyunları, Başucu Kitabı, Med-Cezir, İzlenimler isimli serisi başta olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli koleksiyonlarda çalışmaları bulunan sanatçı çalışmalarını İstanbul’da kendi atölyesinde sürdürüyor.